Wie zijn wij


GDS Keramiek BV  is een nieuw, jong bedrijf met bijna 50 jaar ervaring in de advisering en verkoop van bakstenen en dakpannen.

Het bedrijf is opgericht in april 2014 door Ruud van den Akker en Stefan Nuhn die de afgelopen decennia hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de branche.

Enthousiast, dynamisch en volledig transparant in aanpak en tegelijk wetend waar ,Abraham de mosterd haalt, kunt u bij Stefan en Ruud terecht voor een gedegen gevel- of dakadvies. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor voor uw vraagstuk, als verlengstuk van de industrie.

Vertrouwen in eigen kunnen, kwaliteit en ervaring zijn de pijlers waarop het bedrijf is gestart. Pijlers die beide ondernemers het volste vertrouwen hebben gegeven dat zowel bestaande als nieuwe relaties snel de weg naar de prachtige toonzaal zullen weten te vinden. Inmiddels heeft GDS Keramiek een lijst aan referentiewerken waaraan zij een bijdrage hebben mogen leveren.

Opdrachtgevers, architecten, aannemers maar ook particulieren, al dan niet verenigd in een collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO), zijn van harte welkom aan de Faradayweg 5 in Delft.