Bijeenkomst creatieve geesten


Transparant werkend met de originele fabrieksbenamingen van de materialen in onze toonzaal willen wij ons onderscheiden in een markt die nogal eens als ‘ondoorzichtig’ wordt ervaren en juist dát is volgens ons niet nodig, zéker niet gezien het feit dat informatie ons al via zoveel kanalen ten dienste staat.
Teneinde kennis met ons te maken c.q. ons beter te leren kennen organiseren wij op donderdag 20 november vanaf 17.00 uur een borrel voor ‘creatieve geesten’ die de kwaliteit en de schoonheid van het bouwen in de ruimste zin van het woord een warm hart toedragen; u bent daarvoor van harte uitgenodigd.
Het lijkt ons leuk om ‘onder het genot van’ met gelijkgestemden uit diverse bouwdisciplines informeel en ongedwongen bijeen te komen en van gedachten te wisselen in een inspirerende omgeving. Wij zetten onze deuren graag voor u open en zijn zeer benieuwd hoe onze aanpak en presentatie u bevallen.

Wij verheugen ons nu al op een informatief en onderhoudend samenzijn en zouden uw aanwezigheid enorm op prijs stellen.
Schroom niet als “onbekende” u aan te melden als geïnteresseerde, wij hopen op een ruime opkomst iedereen is van harte welkom, ook al hebben wij geen persoonlijke uitnodiging verstuurd.

Aanmelden

[contact-form-7 404 "Not Found"]